O altfel de grădină zoologică (la Cluj Napoca).


Ironic, la poza asta am avut 26 de share-uri pe Facebook. În imagini ne place să vedem animale libere, în realitate le băgăm după 4 garduri groase. Mă miram după filmul ăsta cum pot animalele considerate sălbatice să fie despărţite doar de un gărduleţ de lemn faţă de vizitatori şi oare dacă la noi vom vedea vreodată o astfel de grădină zoologică. Şi iată că primul pas a fost făcut.

Lângă Cluj Napoca a apărut o grădină zoologică unde te poţi juca cu animalele. Bine, grădină zoologică este poate mult spus chiar dacă ăsta ar trebui să fie de fapt conceptul tuturor grădinilor zoologice din lume. Zoo-parcul de la Cluj nu are deocamdată animale exotice şi fioroase dar, sincer, prefer să pot mângâia o căprioară şi să hrănesc o lamă decât să văd chinuit un leu în spatele unor garduri. La Parcul de Animale „Moara de Vânt de la Cluj stă triumfător, încă de la intrare, textul:

Toate animalele pot fi hrănite, fotografiate și mângâiate, dacă acestea o permit3 comentarii la „O altfel de grădină zoologică (la Cluj Napoca).”

  1. daca ai umblat prin strainatate ai stii ca exista pet zoo cam in toate gradinile zoologice din europa…. sunt doar animale pasnice cu care se poate juca oricine.
    in alta ordine de idei…. daca e bine gandita gradina au spatii suficiente pentru orice. la nurnberg canda am fost acum doi ani vedeai ghepardul numai cu binoclul…. iar flamingo si pelicanii aveau un lac si padure pe langa de nu vedeai nimic 😀

  2. Cluj-Napoca este,cu adevarat,cel mai frumos oras din Romania!O varietate de obiective turistice pe stil german,majoritatea!Minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.