O să te ţin minte toată viaţa. Promit!


De când am văzut-o ştiam că îmi va răscula sufletul. Stătea aşezată, în fustiţa ei neagră, şi mă privea în ochi de parcă ar fi vrut să mă sece de suflet doar din priviri. Am îndrăznit şi m-am apropiat. Foarte încet, ca o profesionistă, m-a descoperit puţin câte puţin. Mă simţeam atât de gol precum nu m-am mai simţit niciodată. Intimitatea mea dispăruse, îmi vedea fiecare părticică din corp, din viaţă.

Mi-a dezvelit inima, sufletul şi tot ce aveam mai intim. Pulsul accelera, sângele se încălzea. Am întins mâna spre ea şi am simţit-o dornică să mă cuprindă. Deşi nu reuşise deocamdată să mă atingă, eram prins ca într-o capcană. Trăirile ei intense de plăcere sadică m-au cuprins, m-au înlănţuit. Simţeam că explodez, nu mă puteam controla. Sudoarea a început să se prelingă pe spatele meu, inima mi-a tresărit.

O fracţiune de secundă a durat totul dar în sufletul meu a părut o veşnicie. Gândurile mele încă mai sunt aţintite spre tot ceea ce i-am dat în acea zi. Spre banii mei. Iar pe ea o voi ţine minte toată viaţa: este casieriţa de la Finanţe. Pe ea şi stăpânul ei negru.


9 comentarii la „O să te ţin minte toată viaţa. Promit!”

  1. eu o sa fiu avocatul diavolului aici, toti platim, am empatizat putin cu tine pt ca si eu mi le platesc singura, gramada. insa si cei care is angajati platesc, doar ca ei nu vad banii aia deloc :), dar de dat tot ii dau. la urma urmei, nu putem avea politie, pompieri, infrastructura (asa cum e ea) etc, daca nu platim taxe. Alternativa e traitul in pustietate, fara de niciunele :). stiu, va veni acum comparatia cu taxele din afara, insa eu am studiat putin fenomenul, si am ajuns la concluzia ca momentan in Romania e mai avantajos sistemul de taxe.

  2. Da, Gabriela Ardeleanu, am plati taxe „cu placere”daca am sti ca se cheltuiesc pe ce trebuie si cum trebuie.Nici nu mai amintesc de banii cheltuiti pe autostrazile care nu sunt dar, astazi, in comisia de buget-finante din parlament s-a aprobat un amendament in care s-au majorat banii pentru biserici de la 7,5 la 51 de milioane iar la amendamentul in care se cereau bani pentru cetatile dacice de la Orastie s-a raspuns: nu sunt bani! Ca sa stea parlamentarii in hoteluri de 5 stele sunt bani, sa se plimbe cu masinile si avioanele sunt bani, doar pentru noi si istoria noastra nu se gasesc.

  3. Impozitul de platit catre stat: 6325 RON
    Senzatia de intimitate disparuta: PRICELESS
    Apreciez amuzamentul prin care ne-ai descris durerea ta sufleteasca si, cel mai important,
    financiara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.