Oamenii si-ar dori sa aiba doar patru degete.


Asta e concluzia care am tras-o aruncand o privire asupra desenelor animate. Am luat unele dintre cele mai cunoscute personaje de desene animate (chiar si pe vremea noastra) si am observat ca majoritatea au doar patru degete la o mana in loc de cinci, cat are un om. Foarte putini oameni din desenele animate prezente chiar si acum pe posturile tv au 5 degete la o mana.

De ce oare? Din punctul meu de vedere e ca si cum aceste personaje ar avea 3 ochi sau un picior si ar fi prezentate ca fiind oameni normali.

Nu sunt eu specializat in a desena personaje de desene animate, poate e mai usor, poate al 5-lea deget la o mana incurca mult un desenator dar totusi… ei deformeaza intentionat corpul uman. Asa de mult ar putea ingreuna desenul? Atat de dificil e sa mai desenezi un deget in plus? E doar un deget. E insesizabil.

Care crezi ca e motivul pentru care in majoritatea desenelor animate oamenii sunt prezentati cu patru degete in loc de cinci? Ai observat pana acum acest lucru? N-o fi important, dar v-ar placea sa vedeti personajele principale din desenele animate la care se uita copiii vostri cu 3 ochi sau sarind intr-un picior?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.