Ofelia Popii în Felii


Doar privind mi s-a părut epuizantă ora aia jumate pe care am petrecut-o ieri la teatru. Îţi trebuie puţină nebunie şi curaj să ţii de una singură un spectacol iar publicul să nu se plictisească.

Ofelia Popii nu degeaba a fost nominalizată la Premiile Uniter* pentru cea mai bună actriţă în rol principal, alături de Petronela Grigorescu şi Maia Morgenstern. În spectacolul Felii (de Lia Bugnar) Ofelia Popii este un one-man show, interpretând rolul a 7 personaje.

Un singur lucru mi-ar fi plăcut să mai văd la sfârşitul spectacolului Felii. În timpul aplauzelor de sfârşit mi-ar fi plăcut să am posibilitatea să aplaud toate personajele interpretate de Ofelia Popii, aşa cum o fac în orice altă piesă. Poate pe viitor Ofelia se va reîntoarce pe scenă, chemată de public, transformată, pe rând, în personajele jucate de ea cu puţin timp înainte. În felul ăsta poate aş fi aplaudat-o mai mult pe bunică.

Dumneavoastră n-aveţi cumva o bătătură?


*Decernarea premiilor Uniter va avea loc în seara asta, la Bucureşti, şi va fi treansmisă în direct la TVR1 şi Radio România Cultural, începând cu ora 21:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.