Ofelia Popii nominalizată la Premiile UNITER


Cine nu a auzit până acum de Ofelia Popii să ridice două degete sus. Da, bineînţeles că toţi aţi auzit de ea. Dacă sunteţi din Sibiu, cu siguranţă aţi şi văzut-o jucând în câteva piese de teatru. Poate chiar în piesa Faust, în rolul Mefisto. Ştiţi… drăcuşorul ăla ce-i oferă lui Faust tinereţe şi frumuseţe, luându-i în schimb sufletul.

Ofelia Popii este o tipă micuţă şi blonduţă ce pe scenă este atât de dezinvoltă încât joacă orice rol ca şi cum îşi regăseşte personalitatea în respectivul personaj. În 2008 a luat Premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pe lângă alte şi alte preimii.

În 2011 este din nou nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol principal, la cea de-a XIX-a ediţie a Premiilor UNITER, pentru rolul din piesa Felii. Sau rolurile trebuia să spun? Pentru că Ofelia Popii interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat.

Voi merge şi eu duminică la Teatrul Radu Stanca, să o susţin pe Ofelia Popii în reprezentaţia ei în faţa juriului ce va acorda premiul de care v-am povestit mai sus. Eu sincer sper ca luni, atunci când va fi Gala, Ofelia să vină acasă cu un nou premiu.


2 comentarii la „Ofelia Popii nominalizată la Premiile UNITER”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.