Ofer recompensa pentru prinderea huliganilor


Ca sa distrugi rastelul de biciclete Biciclete Zilnica in halul asta iti trebuie vointa. Vointa si prostie.

Dupa cum le stiti, am facut rastelurile foarte solide special impotriva huliganilor de genul asta. Dar nu credeam ca voi trai sa vad chiar asa ceva. Cuvantul „nesimtiti” e unul minuscul pentru astfel de specimene care isi bat joc de munca altora fara pic de jena. Tocmai de asta vreau sa-i prind.

Ofer recompensa celor ce au informatii care sa duca la prinderea huliganilor care au rupt rastelul de biciclete din pozele de mai jos. Cand ajung in Sibiu ma voi ocupa sa depun plangere la Politie si sa caut filmari video din zona. Huliganii trebuie prinsi! O mana de ajutor din partea voastra e binevenita!

IMG850IMG852

Poze facute de Nelu pe Bdul. Mihai Viteazu.


11 comentarii la „Ofer recompensa pentru prinderea huliganilor”

  1. s-ar putea sa fie doar un sofer atat de dobitoc incat sa fi ghiontit rastelul ala cu masina. numa zic. oricum ar fi, sa plateasca. Iar chestii din alea ar trebui sa fie peste tot!

  2. Mda…. si inca o data se dovedeste ca pentru a supravietui ajunge sa fii mai mult puternic decat destept. Din pacate aceiasi au si drept de vot si ajung de procreeaza. Vai de steaua lor!

  3. Între huligani se află şi muncitorii care au înlocuit reţeaua de canalizare, sau ce lucrări or mai face, inclusiv pe Mihai Viteazu. Nu ştiu dacă e cazul de mai sus dar cel de lângă Cinema Arta a avut mai multe contacte cu un escavator.

  4. Cel de pe Luptei de lângă Horticola a dispărut de tot de ceva timp după ce mai multe zile l-am văzut atârnat doar în câteva şuruburi. Părea scos din asfalt puţin câte puţin în fiecare zi. Să fie opera hoţilor de fier vechi? De altfel, foarte multe rasteluri vandalizate în toate colţurile oraşului…

  5. stiu ca e o idee cam SF dar, se pot monta niste camere de supraveghere video ascunse in zonele unde se distrug cel mai des aceste rasteluri, iar cel prins distrugandu-le sa fie pus la plata intregii pagube produse tuturor rastrlurilor din oras… si a costurilor pt supraveghere. astfel cred ca vor fi linistiti pe veci ….

    1. Popescu George daca tu poti sa faci ceva cu mainile legate ii bine, in mare parte actiunile pe care le desfasori in instanta in tara noastra sunt simple lupte cu morile de vant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.