Offline la conferinta – LISTA CELOR 10 MARI SIBIENI


In momentul asta are loc conferinta de presa la care se anunta cei 10 Mari Sibieni. Asa cum spuneam, din pacate nu am putut fi prezent la masa organizatorilor, fiind pe drum spre Iasi.
Vroiam sa fac o treaba faina si sa fiu si eu prezent prin live-blogging video si cu sunet, sa fi putut spune si eu ca am fost prezent si chiar sa raspund intrebarilor jurnalistilor dar cu sincer regret spun ca l-am lasat singur pe Razvan in munca asta.
Au fost ceva probleme organizatorice, din cauza lipsei de acoperire la wirelessul meu si a altor lucruri cu 10 minute inainte de inceperea conferitei noi nu aveam inca legatura stabilita asa incat nu am avut suficient timp sa rezolvam toate aspectele tehnice. Am fost totusi live-video fara inca a auzi ce se petrece pe acolo si fara a putea vorbi.
Chiar imi pare rau… ar fi fost o treaba faina.
Totusi, va dau o exclusivitate, ca sa ma revansez oarecum. Lista cu cei 10 Mari Sibieni asa cum s-a numarat din cele 16437 voturi (mai mult de triplu decat ne asteptam). Lista e in ordine alfabetica, pentru a nu influenta urmatorul vot ce va incepe luna viitoare.
Iata lista primilor 10 Mari Sibieni:

Besoiu Ion
Blaga Lucian
Brukenthal Samuel von
Cioran Emil
Goga Octavian
Lazar Gheorghe
Lupu Nicolae
Oberth Hermann
Saguna Andrei
Tulpan Teodor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.