Cities of the World – hai să promovăm şi Sibiul cosmopolit.


Zilele astea ne-am scos în oraş cu gând de distracţie şi descoperit locuri noi unde să ne petrecem serile lungi. Cu ocazia asta, am intrat în campania “Cities of the World” a celor de la Heineken prin care vor să ne inspire să renunţăm la obiceiurile de zi cu zi şi să descoperim secretele propriilor oraşe. Sunt chiar curios dacă descoperiţi în pozele mele locuri cunoscute vouă, locuri prin care vă petreceţi de obicei serile în oraş după serviciu sau în weekend.

TudorPopa-1

How to spend a great night out in your city.

Dacă recunoaşteţi localurile din pozele mele, vă provoc să vă faceţi şi voi poze în aceste locuri şi să le urcaţi până în 9 decembrie în aplicaţia Open your city! Iar ori de câte ori ieşiţi în oraş sau încingeţi o petrecere, share-uiţi pozele pe Facebook, Twitter, Instagram folosind hashtag-ul #openyourcity. Aşa ne vom recunoaştem şi poate descoperim şi noi locuri neexplorate până acum.

Totul are şi o finalitate foarte mişto: cele mai interesante poze urcate în aplicaţie vor fi folosite pentru a realiza un clip video ce va fi promovat la nivel naţional. Mi-aş dori ca Sibiu sa fie prezent în acest clip mai ales ca avem “concurente” oraşe precum Cluj Napoca, Bucureşti sau Braşov 🙂 Gânditi-vă că de obicei promovăm imaginile turistice ale Sibiului: Piaţa Mare, Turnul Sfatului… a venit timpul să prezentăm şi aspectele inedite, imaginile cosmopolite, petrecerile din acest oraş. Pentru că merităm să fim prezenţi în clipul Heineken.

Let’s Open Your City together!

Trebuie să ne amintim faptul că şi Sibiu oferă posibilitatea unei aventuri nocturne, chiar şi printre clădiri sau pe marile bulevarde. Şi dacă tot cunoaştem unele dintre aceste aventuri, de ce să le ţinem doar pentru noi? Eu le voi răspândi în următoarea perioadă prin aplicaţia de pe Facebook ce o gasiţi şi voi pe pagina Heineken, aici: https://www.facebook.com/heineken. Vă provoc să o faceţi şi voi.

TudorPopa-5 TudorPopa-4

Cum te poţi înscrie în concurs

Tab-ul OpenYourCity poate fi accesat de pe Facebook (aici), pe website (http://www.heineken.com/ro/home.aspx) şi de pe telefonul mobil. Pot fi inscrise între 3 şi 5 fotografii până în 9 decembrie, deci timpul este relativ scurt pentru a realiza pozele. Pozele trebuie să fie de tip selfie, poză de grup, close-up-uri, etc realizate în locaţii publice diferite, dar să fie făcute cu ocazia aceleiaşi iesiri în oraş. Printre poze pot fi şi unele de tipul “pregătiri înainte de distracţie”. În cazul în care propunerea voastră este respinsă, ea poate fi reînscrisă, cu condiţia ca poza necorespunzătoare să fie înlocuită sau ştearsă.

Atenţie! Nu se acceptă fotografii realizate sau prelucrate cu un soft de calculator sau fotografii neclare ori care includ imagini cu copii sau persoane sub 18 ani, animale, branding vizibil apartinând unor produse concurente Heineken, scene care încalcă codul de etică şi comportament public.

Baftă!

TudorPopa-3 TudorPopa-2


2 comentarii la „Cities of the World – hai să promovăm şi Sibiul cosmopolit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.