OSIM, invenţiile şi hoţii (ep.5)


Am ajuns la trimiterea dosarului penal în care învinuit era Ciolan Dorin, de către Inspector Braşov Cosmin, spre Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale.

După incompetenţa inspectorului de la Poliţia Sibiu a venit rândul procurorului Ion Veştemean de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Examinând dosarul penal faţă de actele premergătoare sau efectuat sub aspectul comiterii infr. prv.şi ped de art 51 din 1. 129/1992
CONSTAT
(…) Din planşele fotografice cu fotografii judiciare se constată să aplicele produse şi pictate de numitul Ciolan Dorin deşi sunt identice ca model cu cele produse şi pictate de P.M., fiind vopsite în culori diferite nu se poate că au un aspect identic, condiţie impusă de prevederea legală a art. 51 din lege.

Prostii. Deci nici procurorul Ion Veştem habar nu are de lege. Produsele noastre erau protejate la OSIM ca modele industriale, deci nu avea nimic de-a face cu culoare lor. În plus, de la „bazarul” din Magazinul Dumbrava s-au confiscat chiar şi produse pictate identic cu ale noastre şi la dosar am ataşat (noi) o copie a catalogului în care au aparut produsele noastre alături de cele contrafăcute. Identice.

A urmat încă o plăngere, de data asta împotriva deciziei procurorului Ion Veştemean. Ce a urmat… luni.
Citeşte toate articolele OSIM, invenţiile şi hoţii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.