OTV analfabet – exemplu de televiziune nationala


Absolut niciodata nu am avut nici macar curiozitatea sa citesc toate povestile de pe ecran atunci cand, din intamplare, trec de OTV la televizor. De urmarit vreo emisiune de la OTV nici atat. Asa incarcat e ecranul ala de texte si senzationale de te oboseste dar sunt sigur ca totul este cu un scop – sa nu se vada garsoniera mizera care tine loc de platou de filmare.
Totusi, eu cum sunt cel mai mare critic in viata si observ rapid orice nu este in regula, mi-a sarit pur si simplu in ochi (experienta de critic si-a spus cuvantul) o prostie care nu respecta telespectatorul – textul mare, scris cu caps lock, UN DIALOG LIBER: SUNA-TI-NE!
Sunt constient ca telespectatorul ce intra in targetul OTV este analfabet dar de aici pana la a scrie gresit gramatical pe un post national de televiziune e cale lunga. Oare CNA s-a uitat la emisiune?
Dupa vreo 2 minute probabil au primit si ei un telefon de la cineva care le-a atras atentia de greseala si au corectat-o. Ma mir ca a avut cine sa le atraga atentia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.