Pâine, NU violenţă! … si alte proiecte


  • Foarte tare proiectul celor de la A.L.E.G. prin care vor imparti paini la peste 80.000 de sibieni in cadrul campaniei “16 Zile Internaţionale de Combatere a Violenţei asupra Femeii”.

“Ne-am gândit la o formă nouă de conştientizare a publicului şi am ales pâinea pentru că este un simbol al familiei, dar şi produsul zilnic cel mai consumat de români şi suntem recunoscători firmei Trans Agape că au fost atât de deschişi la ideea campaniei” (Camelia Proca, Director A.L.E.G).

  • Anul asta acţiunea stradala „Martorele Tăcute” va fi organizata maine, 25 noiembrie 2010, in locul deja bine cunoscut – Bdul. Nicolae Balcescu, in fata la Romtelecom. Click AICI pentru detalii.
  • In 30 noiembrie are loc la Bruxelles o audierea publica pe tema “Rosia Montana in pericol”, care va avea loc la Hotelul Sheraton de la ora 10:00. Audierea este organizata de Europa Nostra, Pro Patrimonio si Dna Daciana Sarbu, Membru al Parlamentului European.
  • Pana atunci… astazi de la ora 13:00 va avea loc inca o actiune de predare a istoriei personalitatilor sibiene, la scoala generala nr. 17 din Sibiu, in cadrul campaniei 10 Mari Sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.