Palace Hilton Sibiu – mincinoşi de 5 stele (2)


Ieri spuneam că cei de la restaurantul Palace Hilton din Sibiu mint cu neruşinare atunci când poartă discuţii cu viitori miri ce vor să-şi chefuiască rudele şi prietenii acolo, imediat după nuntă.

Caz concret, anul trecut s-a rezervat sala restaurantului Palace Hilton, pentru luna iulie. Între timp schimbându-şi brandul în Hilton, mulţi au spus că au crescut enorm de mult preţurile meniurilor pentru nuntă aşa că am mers în recunoaştere ca viitori miri. Am spus că ne interesăm pentru a închiria sala pentru anul viitor. Am făcut un tur al restaurantului aflat în renovări şi am cerut mai multe informaţii. Meniul la fel, nu a vrut să ni-l spună. Cică singura diferenţă între cele trei preţuri la meniuri sunt ingredientele, restul fiind identic. Tot ciorba aia, tot salata aia. Ne-a spus şi preţurile meniurilor. 3 variante.

După doar doupă zile au mers cei ce îşi organizează nunta în iulie, pentru care ne-am interesat. Surpriză! Preţul meniului nu a fost cel primit de noi cu doar două zile în urmă ci cu 20 lei mai mult. Preţul aranjamentelor nu a fost nici pe aproape cel primit de noi cu doar două zile în urmă ci dublu. Preţul real este dublu decât cel cu care ne-au minţit pe noi ca potenţiali viitori clienţi. Meniul? Nici pe departe să semene între ele. În plus, nu se mai dă tortul din partea casei, doar o bere şi parcă o cafea.

Ne-au minţit cu bună ştiinţă pentru că ei ştiu că nu-ţi poţi amâna nunta pentru cei 20 lei în plus la meniu sau că nu îţi mai dau tort. Ei ştiu că eşti obligat să mergi în continuare, indiferent de condiţiile puse, de care tu nu ştiai nimic la început. Măcar de la un hotel cu renumele Hilton mă aşteptam la altceva. La sinceritate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.