Palace Hilton Sibiu – mincinoşi de 5 stele


Ştiţi cu toţii deja că mai am puţin şi o să trebuiască să-mi pun pe poştă „Fam. Popa”.

Sala unde facem nunta a trebuit să o rezervăm cu muuult timp înainte, timp în care ne puteam răzgândi de sute de ori. Probabil ştiţi cum se face… se caută o sală disponibilă în perioada în care ai vrea tu să faci nunta. Dacă vrei o anumită locaţie, trebuie să aştepţi vreo doi ani până sunt zile libere. Întrebi de preţuri aproximative, de oferte, de potenţiali colaboratori şi dai acontul sau banii pentru chiria sălii. Dacă ai noroc se va încheia un contract în care nu scrie absolut nimic, doar că ai dat banii. În lipsa unui contract primeşti în schimb o chitanţă. Pe ce ai dat banii…nimeni nu ştie.

Hai să luam Restaurantul Palace ca exemplu, noul Hilton din Sibiu. Mincinoşi şi ei, bineînţeles, de cinci stele. Nu ăsta e restaurantul nostru dar am avut şi aici experienţe destule.

Nunta este în iulie anul ăsta. Sala s-a rezervat cu mai mult de un an înainte. S-a primit un preţ orientativ pe lângă care s-au promis din partea restaurantului tortul şi câte o bere şi o cafea pentru fiecare invitat. Cei de acolo nu au vrut în ruptul capului să spună din ce e compus un meniu deci s-a mers orbeşte înainte. S-a plătit acontul şi s-a aşteptat.

De ce sunt mincinoşi? Mâine răspunsul…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.