Papă cuțule, papă!


Pentru că sunt tot mai mulți curioși cu privire la mega-veniturile mele din blogging, deschid o campanie de îmbogățire pe seama blogului Ce Merită. De îmbogățire a sufletelor noastre probabil pentru că toți banii (mulți, puțini) îi voi dona cățeilor fără stăpân de la Animal Life.

Cum stă treaba:

Aboneaza-te la ultimele proiecte rezidentiale și penru fiecare om abonat ce pleacă de pe blogul ăsta (click-uind link-ul de mai sus) vom primi 3 lei. Un click, 5 secunde pentru completarea datelor și a adresei de mail, o confirmare a abonarii la newsletter cu ajutorul mailului primit. Atât!

Nu e nici o șmecherie doar faptul că trebuie să se strângă cel puțin 100 lei în trei săptămâni, până în 30 iunie, pentru că altfel nu ne putem primi bănuții și cățelușii nu se vor putea hrăni cu doi saci de mâncare de câine în plus.

Papă cuțule, papă!

E o nimica toată. Pentru 100 lei trebuie să se aboneze la ultimele proiecte rezidentiale doar 34 de oameni cu 34 de adrese de mail valide. Doar 20% din cititorii zilnici trebuie să se aboneze și primim bănuții. Am verificat puțin cum stă treaba și am văzut că se primește cel mult un email pe zi de la Rezidențial. Există și opțiune de dezabonare deci după ce terminăm campania asta treaba voastră ce faceți, acum ne interesează banii de la ei.

Anunțați-vă prietenii, rudele, câinii din fața blocului…

Dacă pe Anunțurile Google nu vă pot îndemna să click-uiți, aici nu e nici o problemă. Scopul e să vă abonați plecând de pe acest blog. Totul pentru cățelușii fără stăpân.

Zilnic vă voi ține la curent cu veniturile obținute. Haideți, clickuiți și abonați-vă la newsletter.

[EDIT] Am aflat că banii se aprobă doar dacă cei abonați apasă pe câte un link din două newslettere diferite primite pe mailul cu care s-a întregistrat. Deci, apăsați pe 2 linkuri din două newslettere diferite primite pe mail și dați de mâncare cățelușilor fără stăpân!

Avem și banner!

Papă cuțule, papă!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.