Paparazi pe Brylynski


Dragul nostru prieten Bogdaaaaaaaaaannnn Brylynskiiiiiiiiiiiii se pare ca e pe cale sa devina persoana publica pentru ca apare tot mai mult prin presa si la televizor. In presa apare aproape zilnic, mai ceva ca Traistariu de cand e homosexual si ca Dani de cand e cu Raduleasca. Bine, de el nu se scrie ce si-a mai cumparat si nu se publica telefoane ascultate. Ii apare aceeasi poza in fiecare zi, cea cu microfonul – la editorial. La televizor profita de scumpii catelusi pentru a-si face reclama si umbla prin mall facand cumparaturi alaturi de „Raluca”.
Astazi insa le-a dat ceva emotii lui Razvan si „Ralucai” pentru ca s-a lasat asteptat la intrarea in platou. „Primul nostru invitat: Bogdan Brylynski” si… nimic. Usa nu se deschidea. La fel ca in emisiunile de genul „Iarta-ma” si „Din dragoste”, imaginea se focusa pe intrare, toti ochii erau atintiti pe miscarile clantei si chiar si cei de acasa isi tinut rasuflarea. Dupa cateva batai de inima, toti am respirat usurati. Usile s-au deschis, Nicolle aproape sa izbucneasca in hohote de plans si catelusii din bratele lui chiuiau de fericire.
Brylu draga, spune-ne si noua ce ai facut acolo in spate. Ai alergat dupa catei, emotiile nu te-au lasat sa intri la timp in platou sau cei de la machiaj au uitat sa te faca cu rimel?

P.S. Mai tineti minte catelusii mei? Cititi si vedeti poze cu ei AICI si AICI daca nu. Au fost cereri (neconcretizate inca) din Vaslui, Bucuresti si trei din Sibiu. Mai am pui, pentru cine doreste, pentru cine pofteste!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.