Papuci la ofertă. Ieftini de tot.


Am prins în Mallul din Sibiu o pereche de bocanci de bărbaţi, maro, îmblăniţi, mărimea 44 şi nişte pantofi de damă drăguţi, negri, 37, dinăia puţin mai înalţi, juma’ de cismă. Nu-i pot folosi la nimic că nu-s pe măsura mea şi nici nu-mi plac cine ştie ce încât să-i ţin doar aşa. Îi vând ieftin.
Vezi neapărat videoul de mai jos:


15 comentarii la „Papuci la ofertă. Ieftini de tot.”

  1. Si sa inteleg ca si tu erai acolo? Din pacate noi radem de toti care dau buzna la oferte, dar nu e vina lor ca nu au bani. E vina lor ca nu au bani de mancare dar daca este o oferta la papuci sar si cumpara desi nu le trebuie.

  2. in ce magazin? noi de ce n-am stiut ? data viitoare anunta pe facebook …vineri seara nu era nici o imbulzeala :))

  3. Lăsați-o pe asta cu „nație de retardați” pentru că măcăne. Dacă tot este să ne dăm pe iutub, ia băgați o geană și la națiile considerate civilizate și evoluate la cum se comportă la astfel de „reduceri”, „discount-uri” sau căcat știe ce termen inventat de careva cu gladă ce secretă marketing, menit să atragă cât mai multe oi.

    Oamenii sunt proști și primitivi. Iar de puțină vreme, undeva peste 7 miliarde. Cine nu s-a obișnuit cu gândul, trăiește pe altă planetă. Iar Sibiul nu face excepție, oricât de mult și-ar dori unii să creadă asta. Convingerile nu țin loc de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.