Parcări publice, rezervate pentru hotelul Ana Oil


Ce era de asteptat iata ca se intampla. Dragos Popescu atrage atentia intr-un articol de pe Sibianulonline.ro asupra faptului ca primarul sibiului, Klaus Iohannis, nu are nimic impotriva cedarii parcarilor publice catre baietii ‘norocosi’ din Sibiu.
„Primarul Klaus Johannis a declarat astăzi că a primit o cerere din partea reprezentanţilor hotelului de pe Şcoala de Înot, pentru abonamente pe locurile publice de parcare. Deşi constructorul ar fi fost obligat (n.r. prin lege) să asigure parcări atât pentru angajaţii hotelului, cât şi pentru clienţi, el a pasat problema în sarcina Primăriei.”
Exact ca si in cazul Ramada, Primaria Sibiu a cedat si in acest caz domeniu public pentru accesul in hotel. Acest lucru s-a facut dupa ce constructorii au ridicat hotelurile pe aproape 100% din teren (desi legea nu permite mai mult de 60%), nemaiavand loc si de scarile de acces.
„Primăria a fost foarte binevoitoare cu hotelul Ana Oil şi în privinţa căii de acces. Consiliul Local a aprobat, în şedinţa din luna august, concesionarea unei porţiuni din trotuar pentru hotel, unde se vor construi scări de acces. „Oricum, trotuarul acolo era foarte larg”, a mai menţionat astăzi primarul.”

La sesizarea mea, Sibianulonline.ro a semnalat, în urmă cu câteva zile, si parcarea normala a patronului Ana Oil, exact de-a latul trecerii de pietoni din fata hotelului.

foto: Sibianulonline.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.