Parfum pentru gay, pentru obsedaţi sexual, prostituate ş.a.


Site-ul parfumurilor Tom Ford Vulva e plin de erotism şi sexualitate. Printurile lor sunt la fel, doar cu femei dezbrăcate şi bărbaţi cărora li se ridică când miros păsărica asudată a modealei. Au apărut şi reclamele pentru lesbiene. De fapt, alea sunt cu traget dublu: lesbiene şi obsedaţi sexual. Eh, şi mult râvnita reclamă pentru homosexuali de la Tom Ford. Priviţi-o mai jos (plus câteva bonusuri de la mine Vulva):


10 comentarii la „Parfum pentru gay, pentru obsedaţi sexual, prostituate ş.a.”

  1. :)))))))). Hai ca-i delir:)))))) VULVA=))))))). Au luat-o razna de tot baietii astia astia frate, si ai vazut ce emblema chestia asta?=)) In fine, bine macar ca nu-i de dat sub brat:)))

  2. Bai, tu n-ai edit::P. Apropo, daca vulva-i de dat la pasarica, ala de mai sus ii de dat in c*r?=)))

  3. @Adi
    nu stiu neaparat daca Vulva e de dat la… vulva dar cum altfel puteau atrage? vezi pe site la ei ca sunt altele mai… eu nu mi-am permis sa le pun aici 😀

  4. nu-i de dat la, acum vad ca e de fapt o imitatie de… adica pute a ….:))) cand ti dor iti dai parfum pe la nas, si mirosi zilnic=))). eu ma gandeam dupa reclame ca totusi e de dat la pasareanu, da-i mai grav=))))

  5. OMG…e rau de tot de prost gust, dar ma rog…i s-o fi urcat la tom ford la cap feromonii si n-a mai stiut ce sa faca…o pun pe seama crizei middle age :D!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.