Pe cine ai vrea la Social Media Summit Sibiu 2013?


V-am spus deja că e o minune că Social Media Summit revine la Sibiu în 12 iunie după ce anul trecut a dat un mic ocol pe la Braşov.

Moment bun pentru a aduce la Sibiu crema onlineului românesc şi, de ce nu, pentru a trece evenimentul la nivelul următor. Cei de la Revista Biz (organizatorii SMS-ului) vor să trateze social media la un nivel mai ridicat şi de asta vor aduce la Sibiu o serie de practicieni care să ridice nivelul prezentărilor. Şi, ce-i şi mai important, oamenii din online-ul sibian (adică eu, noi, voi…) au un cuvânt de spus în privinţa asta şi pot decide cine să fie invitat la Social Media Summit Sibiu aşa că dacă aveţi vreo preferinţă de blogger naţional sau de vreun om de online pe care îl simpatizaţi şi-l vreţi musai de musai la Sibiu, secţiunea de comentarii este deschisă iar eu promit să fac tot posibilul ca dorinţele voastre să se îndeplinească.

Ca un peştişor de aur ce abia aşteaptă să facă minuni, şi eu abia aştept propunerile voastre de invitaţi pe care îi vreţi pe scena de la SMS Sibiu.


8 comentarii la „Pe cine ai vrea la Social Media Summit Sibiu 2013?”

  1. Cred ca cel mai nimerit blogger ar fi Cabral. Un altul ar fi Piticu.
    Am zis si eu doua nume de bloggeri pe care-i urmaresc. Il mai citesc pe Zoso dar el nu cred ca ar veni la astfel de evenimente.

    1. Zoso a tot fost la SMS (inclusiv la Sibiu acum 2 ani) dar sunt curios… de ce ai impresia ca el nu ar veni la astfel de evenimente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.