Pe nepregătite…


Cum ar fi să nu te aştepţi să pleci din oraş peste o oră, să vezi o super formaţie peste 5 ore, să stai la plajă peste 24 de ore şi încă să nu te întorci acasă peste 2 săptămâni?

Ar fi super!
Primisem o invitaţie la un concert în Bucureşti dar nefiind chiar formaţia mea favorită nu am făcut chiar tot posibilul să ajung acolo. Mi-am luat adio de la distracţie doar că la ora 13 mă sună fratele meu că ajunge imediat în Sibiu (el venea de la Cluj) şi că ar fi bine să mă pregătesc până atunci dacă vreau să mai ajung la timp la concert.

Plecăm la drum şi după 2 ore stăteam blocaţi pe Valea Oltului din cauza unui accident. Din nou îmi iau adio de la distracţie dar ceva a făcut să ajungem la intrare chiar la începutul concertului.

Obosiţi de atâta drum şi „scandal”, frate-miu spune oarecum în glumă: „Dacă am ajuns până aici ce-ar fi să mergem şi până la mare?”. Atât ne-a trebuit. După 12 ore, aproape la răsărit, eram pierduţi prin Constanţa. 4 oameni, o Dacie dărăpănată şi puţini bani. Fără slipi, fără benzină.

Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Eforiile iarăşi, Brăila şi… după două săptămâni de cutreierat şi vreo 6 cauciucuri sparte la maşină… am ajuns în sfârşit la Sibiu. După cea mai memorabilă şi nepregătită vacanţă din viaţă.

Acest articol participa la concursul organizat de piticu.ro si sponsorizat de Arsenal Park
.

Arsenal Park – Prezentare în limba Română from Eduard Schneider on Vimeo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.