Pe vremea mea…


Mi-e foarte uşor să spun acum şi eu „pe vremea mea nu era aşa”. Am rămas în urmă cu noutăţile, ascult muzică veche de 20 de ani şi mă uit la noile invenţii ca prostul la poarta nouă. Aseară m-am jucat câteva secunde pe un iPad şi zău că nu i-am descoperit eficienţa. Nu aruncaţi cu pietre în mine, dar sincer nu am descoperit ce face pentru ăia 1000 euro, atâta cât costă. De ce nu mi-aş lua un mini-laptop în locul iPad-ului?

Eu unul, pentru că nu ştiu încă daca iPad-ul face cartofi prăjiţi (caz în care i-aş da un punct în plus), nu cred că aş da 1000 euro pentru ceva care nu are multitasking, nu are cameră foto-video (pentru conferinţele on-line), nu recunoaşte aplicaţiile Flash etc. Mai degrabă mi s-ar potrivi un mini-laptop ASUS Eee PC T101MT ce costă pe undeva pe la 500 euro. Şi dacă vreau să arăt că pot şi cu ăsta… îi întorc dispay-ul şi mă dau pe multi-touch, acelaşi lucru ca la iPad. Nu e mult mai mare, nici prea greu, în plus, dacă vreau să-l folosesc pentru serviciu pot s-o fac. Pot să-i bag usb, card de memorie etc etc… un calculator în adevăratul sens al cuvântului. Deci… să mă lumineze cineva care-i şpilu’.

Articol scris pentru bătălia blogurilor, Blogwars.


5 comentarii la „Pe vremea mea…”

  1. Un produs de umplutura marca Apple aia e toata povestea i-pad-ului…chiar era o imagine-pamflet pe net in care Steve Jobs (boss-ul de la apple) dorea sa prezinte i-pad-ul, si defapt tinea in mana 4 telefoane i-phone lipite unul de altul…deci cam asta e i-padul :))

  2. Nu e niciun spil… platesti brandul la Apple si cam atat.
    Restul e doar un rahat intr-un ambalaj frumos. Si mai e si treaba aia ca-i de fitze, vezi Doamne 🙂
    Mai bine mini-laptopul.

  3. Iti dau toata dreptatea pentru iPad, e un produs foarte prost care nu are nici o utilitate, in schimb aceste tablete „convertibile” sunt excelente;)
    PS: Ne-am ales acelasi produs pentru blogwars…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.