Pestera Scarisoara


Probabil ca sunt un ignorant dar pana mai ieri nu stiam de ghetarul Scarisoara.

Asta imi da o stare de ingrijorare. Traiam cu impresia ca pana la varsta asta vizitasem mare parte din Transilvania sau daca nu o vizitasem eu macar o facuse un prieten care sa-mi fi povestit cat de cat in detaliu ce a vazut.

Petrecand doar ziua de ieri cu cei de la Redescopera Romania, mi-am dat seama cat de putine locuri stiu eu de fapt. Pestera Ghetarul Scarisoara este un obiectiv turistic din Romania despre care nu auzisem nimic. Poate doar la orele de georgrafie din liceu sa-i fi auzit amintit numle dar nici macar un cunoscut de-al meu nu a ajuns s-o vada.

Si este de vazut. Imaginati-va doar ca in toiul verii puteti tremura de frig intr-un ghetar subteran superb. Si de data asta nu mai comentez nimic de drumul de acces pana la pestera. Nu pentru ca te duce o autostrada asfaltata pana la intrare ci pentru ca drumul de tara cu case de lemn traditionale dau zonei un farmec aparte care nu ar trebui distrus niciodata.

P.S. important – accesul in pestera se face cu doar 7 lei/persoana.

P.S.2. Scuzati lipsa diacriticelor (laptopul de pe care scriu nu permite instalarea lor) si daca ma8i sunt poze duplicat (neaparat trebuie sa gasesc de ce face chestia asta).

Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.


2 comentarii la „Pestera Scarisoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.