Pierdut pat supraetajat. Găsitorului ofer recompensă.


După cum ştim deja, internetul e un izvor nesecat de oameni puşi pe glume şi miştouri. Iar atunci când dai de un anunţ de genul celui de mai jos, chiar e sămânţă de mişto.

Un tip din Avrig a cumpărat un pat pentru copii dar sfoara cu care îl legase s-a rupt, aşa că l-a pierdut pe drum. Patul a ajuns în mijlocul drumului iar proprietarul a aflat de pierderea lui de pe Facebook. Şi de aici au început miştourile:

Doar că proprietarului patului nu i-a convenit aşa că s-a lăsat cu ameninţări, cu reclamaţii la poliţie şi jigniri aruncate în toate părţile. În viziunea lui, deşi el a pierdut ditamai patul în mijlocul drumului şi nu şi-a dat seama de lucrul ăsta, tot ceilalţi sunt idioţi şi proşti.

Pe lângă asta, omul e ceva lucrător la fabrica Louis Vuitton de pe lângă Sibiu şi, în concepţia lui, asta îi conferă un statut privilegiat ce îi dă dreptul să se considere mai presus faţă de toţi… deşi el a fost în stare să piardă un pat în mijlocul străzii.

Postarea originală e AICI şi încă se mai râde 😀


4 comentarii la „Pierdut pat supraetajat. Găsitorului ofer recompensă.”

  1. Fabrica Luis Vuitton de lângă Sibiu e de fapt fabrica Somarest de la Avrig care produce curele și îmbinături pentru gențile ălora. Nu e o fabrică a Luis Vuitton ci o fabrică ce a subcontractat o parte a procesului de producție. Numai că ăstora de lucrează acolo le place să se dea importanți și să spună că lucrează la Luis Vuitton.
    E suficientă treaba asta ca să întelegem cu ce fel de om avem de-a face…

  2. Fabrica Luis Vuitton de lângă Sibiu e de fapt fabrica Somarest de la Avrig care produce curele și îmbinături pentru gențile ălora. Nu e o fabrică a Luis Vuitton ci o fabrică ce a subcontractat o parte a procesului de producție. Numai că ăstora de lucrează acolo le place să se dea importanți și să spună că lucrează la Luis Vuitton.
    E suficientă treaba asta ca să întelegem cu ce fel de om avem de-a face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.