Oare şefii lui ştiu ce face?


Lăsaţi tot ce aveaţi de făcut şi uitaţi-vă 50 de secunde la clipul de mai jos. Apoi să-mi explice şi mie cineva cum un angajat al unei firme (fie ea privată sau de stat) se poate comporta în halul ăsta 🙂

Exceptând faptul că nu-i normal nici că ridică o maşină parcată legal deşi lângă ea este o alta lăsată pe-un loc de parcare destinat autobuzelor.


22 de comentarii la „Oare şefii lui ştiu ce face?”

 1. nu l-a pus nimeni la punct, ca nu isi permitea asa ceva.. dar cum banii oricum vin la final de luna – am vaga senzatie ca e bugetar – fie ca se poarta frumos fie ca nu, ce-l doare pe el in cur?!

 2. Din cate se vede in alte poze, masina era parcata pe loc de autocar, deci nu regulamentar. Ca aia-s niste mojici nu contest.

 3. 1. nu vad imagini cu masina parcata. era regulamentar? 2: nimeni nu e obligat sa se legitimeze in fata unui jurnalist. 3. ca sa fie o ancheta sau ceva iti trebuie mai mult decat unu’ care se scalambaie in fata camerei. te duci dupa el si afli cum il cheama, cine e seful lui, si cum comenteaza imaginile, cine si de ce a dat dispozitie sa fie ridicata masina, cauti proprietarul si asa mai departe.
  restu’ e un pic can-can 🙂

  1. Masina a fost ridicata ptr ca venea Ponta si spp-istilor le trebuia fix locul ala. Problema mea e cum de au ajuns oamenii sa fie atat de miserupisti fata de oricine ii ia la intrebari ca „de ce faci prostia aia?”

  2. fiindca nu sunt platiti sa apere imaginea companiei, pentru ca sunt aroganti si pentru ca nu sunt invatati altfel.
   iar daca lui spp ii trebuia locul ala, fix locul ala, pentru siguranta premierului, aia e, masina se ridica. acu’ e de urmarit daca proprietarului i se imputa costurile ridicarii sau nu.

 4. Din cate am inteles eu, masina respectiva era acolo de o noapte si proprietarul nu a putut fi gasit(ca nu s-au straduit ei e altceva), din punct de vedere al asigurarii securitatii Prim Ministrului, decizia de a ridca o masina lasata peste noaptea intr-o parcare unde avea acces oricine mi se pare pur si simplu normala.

  1. repet, nu ma leg de ce au ridicat-o, treaba lor. dar cred ca puteau gestiona foarte bine situatia spunand exact ce ai spus tu acum.

 5. Nu ma mai mira nimic.De curind un echipaj al Politiei Locale ,refuzind sa-si faca traba pt care au fost solicitati au spus ca in Romania legile sunt facute in favoarea infractorilor(sa inteleg ca ei ii apara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.