Pijama Party în chiloți


Sâmbătă seară mi-am luat papucii de casă, ochelarii de somn și perna cu steluțe și am plecat spre casa cea nouă a verișurului meu. Nu m-a dat Diana afară din propria casă ci am petrecut la primul pijama party din viața mea.

De obicei, pijama party fac fetele ce vor să vorbească despre băieți și noi cuceriri. Acum, și noi ăștia mai bădărani și mai alcooliști din fire am putut lua parte la interminabilele discuții despre copii, gravide, ginecologi și diete. La un moment-dat am rămas singur prins printre fete, masculii fugind departe, spre un loc mai liniștit în care se putea discuta doar despre mașini, sport și bere.

Deși nu mă așteptam deloc, majoritatea s-au îmbrăcat în pijamale, chiar dacă au venit cu ele în plasă. Normal, au fost și oameni ce nu au resprectat cerințele, scuza fiind că de obicei dorm în chiloți iar nimeni nu cred că vroia să riște să-i vadă toată noaptea dezbrăcați.

Se mai deschid și românii la minte? Vom prinde și noi vremurile când nu vom mai trăi doar după principiul „oare ce zic ceilalți despre noi”? Ne va durea și pe noi vreodată în șpiț de părerea altora, lucrul cel mai important fiind confortul?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.