Poate.


Îmi dau seama în ultimul timp că mă transform tot mai mult într-o persoană pe care aş dispreţui-o dacă aş privi-o din afara corpului meu.

Sunt intenţionat dur cu mine însumi pentru că aşa poate mă voi întoarce la obiceiurile mele de altădată la care ţineam destul de mult. Poate mâine dimineaţă, atunci când voi citi rândurile astea alături de voi, îmi voi aminti că trebuie să-mi iau soţia în braţe. Poate aşa îmi voi aminti că trebuie să răspund tuturor mailurilor cât mai repede posibil chiar dacă sunt cu cereri pentru a susţine evenimente de rahat. Poate îmi voi aminti că am amânat deja mult prea mult să fac un serviciu celui mai bun prieten doar pentru că alţii mă plăteau să lucrez pentru ei în schimb. Poate dimineaţă îmi voi aminti să mai dau şi eu un telefon acasă la ai mei. Poate mustrându-mă public voi realiza că nesomnul noapte de noapte şi banii din cont ce se devalorizează în fiecare zi nu ţin loc de fericire.

Poate nu voi uita până dimineaţă să mai şi sting calculatorul ăsta din când în când şi să-mi îndrept privirea către cei de lângă mine. Poate.


6 comentarii la „Poate.”

  1. Tot ce se poate :D! MAi am idei de valorificat pentru tine: Poate îi dai o bere unui vicepreşedinte de asociaţie, asociaţie care începe cu „A”, zic! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.