Preziceri pentru România 2011


Nu mai ştiu care sunt prezicerile lui Nostradamus pentru România 2011, sincer nici nu prea cred în prezicerile lui Nostradamus. De fapt, după mine nu sunt preziceri în catrenele lui Nostradamus. Aştept şi eu să se întâmple ceva ce a prezis el nu să ni se spună după ce s-a întâmplat un eveniment că de fapt acesta se regăseşte printre catrenele lui Nostradamus. Nişte texte neînţelese de nimeni pot fi atribuite unor evenimente foarte uşor în timp.

Să luăm ca exemplu prezicerile astrologului Carmen Harra (sau ce-o fi ea, că nu am înţeles niciodată). Doar de câteva ori am ascultat prezicerile lui Carmen Harra şi niciodată nu s-a împlinit, ba a fost într-o mare eroare. Asta pentru că ea prezice un eveniment concret într-o perioadă de timp concretă. Carmen Harra a prezis cu ceva timp în urmă că Traian Băsescu va pierde preşedinţia în 2011. Ceea ce e foarte posibil. Orice analist poate spune că Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte în 2011 doar gândind după colapsul spre care se îndreaptă cu paşi repezi ţara asta. Dar Carmen Harra prezice puţin mai concret: preşedintele Traian Băsescu va pierde preşedinţia României în ianuarie sau mai 2011. Chiar dacă va fi aşa probabil că va fi o nimerială ieftină iar dacă prezicerile pentru România 2011 nu se vor adeveri va veni iarăşi în faţa camerelor de filmat dând alte date pentru o posibilă dărâmare a lu Băsescu de la cârma ţării.

Cu siguranţă atunci când va veni în faţa noastră schimbând prezicerile aşa cum vrea ea, noi o vom asculta, vom crede şi vom aştepta să se întâmple… asta neluând în seamă că până acum n-a prea nimerit nimic din ce a prezis.


Un comentariu la „Preziceri pentru România 2011”

  1. dupa mine nu trebuie judecat pe Basescu ,cei drept are si el v ina lui dar…trebuie sa avem an vedere ca el a preluat mandatul cu punga goala guvernele dinaintea lui Basescu au distrus economia Romaniei,chiar daca ar fi schimbat cine l-ar urma,PSD-ul?,PNL-ul?.Si trebuie sa ne amintim ce a facut fiecare cand erau la guvernare!?Deci ce varianta am putea avea? Iar privind pe d-na prezicatoare D E P A R T E de ea sa poata intui adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.