Primaria a gasit solutia ideala impotriva mitingului autoDesi primarul Iohannis s-a declarat pentru mitingul impotriva triplarii taxei auto de sambata din Sibiu, a gasit solutia ideala pentru o participare mica a protestatarilor.

De marti seara circula pe internet invitatii la protest samba, de la ora 10:00 pe Bdul Corneliu Coposu dar astazi au aparut pe toate site-urile ziarelor locale intoxicari. La comentarii au aparut diverse variante de traseu, ore eronate de incepere a mitingului si locatii aberante. Pana la sfarsitul zilei nimeni nu mai stia ce, cand, cum si mai ales daca va avea loc mitingul impotriva triplarii taxei auto.
Nu era de ajuns asa ca Primaria a schimbat locul de incepere al mitingului si traseul acestuia doar cu cateva ore inaintea inceperii. Conform www.sibianulonline.ro mitingul din Sibiu va incepe de la Sala Transilvania. Ora nu e specificata dar cel mai probabil ramane ora 10:00.

Noul traseu al mitingului din Sibiu impotriva triplarii taxei auto este: Sala Transilvania (ora 10:00) -Bdul. Mihai Viteazu – str. Rahovei – str. Semaforului – Bdul. Ştefan cel Mare – str. Balea – Bdul Corneliu Coposu. Cel mai probabil oamenii se vor strange tot pe Bdul Corneliu Coposu, pentru ca acolo stiu ca va avea loc mitingul asa ca… vom vedea ce va fi.

Totusi, altii o duc mai rau. In Bucuresti nu a fost aprobat mitingul anuntat tot maine pe motiv ca solicitantul, persoana fizica, a depus o cerere pentru organizarea actiunii de protest fata de taxa auto in numele a 2.000 de persoane, dar nu a adus si imputerniciri in numele acestora.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.