Probleme cu şoferii la Masa Critică


Nu înţeleg de unde până unde unii şoferi sunt atât de reduşi mintal încât să aibe impresia că străzile sunt doar pentru patru roţi. Îmi aduc aminte că la prima Masă Critică pe care am organizat-o la Sibiu am avut câteva probleme cu şoferii. Unul chiar a lovit în spate un biciclist din coada coloanei pe motiv că se grăbeşte şi nu avea răbdare să aştepte o porţiune de drum mai lată unde să poată depăşi în siguranţă. E un eveniment la scară mult mai mică faţă de ceea s-a întâmplat în urmă cu câteva zile la Critical Mass Brazilia, dar problema respectului în trafic rămâne aceeaşi.

Vezi mai jos cum un şofer spulberă la propriu coloana de biciclişti din Porto Alegre.


3 comentarii la „Probleme cu şoferii la Masa Critică”

  1. Si l-au prins pana la urma? Ce animal, ar trebui inchisoare pe viata.

    AM totusi o intrebare. Am inteles care-i faza cu masa critica, am inteles care e ideea in sine,dar totusi de ce trebuiau biciclistii aceeia sa ocupe intreg carosabilul? Daca vroiau sa atraga atentia soferilor ca si ei fac parte din trafic puteau sa o faca mai subtil, mai cu simt, rasfirandu-se pe toata strada au dat dovada ca sunt la fel ca si tovarasii de trafic doar ca sunt pe 2 roti si nu sunt motorizati.Parca era vorba de respectul fata de ceilalti participanti la trafic. Ce respect aratau ei pentru soferi ocupand ambele benzi de circulatie?

    Cel putin asa mi se pare mie din imagini poate ma insel.
    Cu toate acestea, nu mi se pare un motiv pentru dementul acela sa intre printre biciclisti ca prin branza.

  2. Astea nu-s probleme mai, astea sunt tentative de omucidere, problema e cand te scuipa de la 2 metrii si te mai si nimereste:)). Ala-i tampit domne, sper ca l-au prins si l-au batut bine (precum unu calcat de masina lui) dupa aia parnaie, de la 15 la 60 de ani;):)).

  3. la volan era un tip de vreo 47 de ani, deci te gandesti ca ar trebui sa-l duca putin capul ca nu merita sa faca puscarie pentru 2 minute de asteptat in spatele coloanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.