Produs în Sibiu – Turul Bloggerilor


Doar nu credeaţi că stau 😀

Anul trecut am urmărit de la distanţă campania „Produs în Sibiu” a celor de la Sibiu 100% şi Asociaţia Produs în Sibiu. Companii sibiene de a căror existenţă nici măcar nu aveam habar au ieşit în faţa sibienilor lăudându-se cu ce ştiu să facă… alături de multe alte companii de tradiţie din oraş. Pe lângă Compa (din 1886) sau Flaro (1922) s-au arătat la faţă companii mai noi dar foarte importante precum Ambient (1993) sau Boromir (1994) şi, deja am spus, alte companii din Sibiu ce produc mult pentru export dar noi, sibieni fiind, nu ştiam de existenţa lor.

Anul ăsta însă trebuie transmis mai departe, în toată ţara, mesajul „Produs în Sibiu” astfel că împreună cu organizatorii campaniei am chemat la Sibiu bloggeri care să simtă pulsul economic de aici. Şi eu, alături de ei, voi descoperi ce se află în spatele cortinei a 10 companii importante sibiene, voi urmări cum se produc produsele de Sibiu şi voi face cunoştinţă cu oamenii din spatele lor.

În perioada 13-16 octombrie vom vizita companiile Mainetti, Banca Comercială Carpatica, Boromir, Karpatem Meat, Compa, Sitemani, Ovosib Scandia, Lytos, Roşu şi Flaro.

Alături de mine vor mai fi şi Alexandra Palconi, Alina MassierAnca DumaAnne Marie, Călin TurcuCristian FloreaCristianDenisucaDiana-RibanaIstvan BertalanManuel, PancuSebastianVlad Dulea.

Citiţi-le blogurile şi urmăriţi turul bloggerilor „Produs în Sibiu” pe TwitterFacebook şi Instagram după hashtag-ul #produsinsibiu


11 comentarii la „Produs în Sibiu – Turul Bloggerilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.