Promotii la Altex – notebook folosit


Ca tot criticam ieri angajatii de la magazinul Altex din Brasov pentru lipsa lor de bun simt, astazi e cazul ca critic angajatii din Sibiu de la acelasi magazin.

O prietena de-a mea a cumparat in 11 decembrie un notebook Acer de la Media Galaxy (Altex) de langa Real. Ideea era sa-l dea cadou de Craciun prietenului ei care atunci era plecat in Germania. Numai bine, dupa ce s-a intors in tara si-a primit cadoul destul de scump dar… ce sa vada – era folosit. Era plin de fisiere, poze si filme salvate inainte de a-l cumpara.
Cum notebookul avea Linux si normal ca tipa nu a prea umblat prin el inainte sa-l ofere cadou. A verificat doar sa se asigure ca functioneaza si cam atat. In plus, angajatii de la Media Galaxy i-au spus ca se poate instala Windows-ul doar „legandu-l” de un alt calculator cu un simplu cablu pe care i l-au si vandut. A intrebat de instalarea Windows pentru ca notebookul este de dimensiuni mici si nu are CD/DVD. Smecheria nu a mers, angajatii ori vrand s-o stoarca de bani vanzand ca nu se pricepe la calculatoare ori fiind incompetenti rau. In fine, s-au intors cu notebookul la magazin cerand sa fie inlocuit cu unul nou, ca doar, credeau ei, Media Galaxy nu e magazin de vechituri.

Raspunsul? Nu putem sa vi-l schimbam pentru ca a trecut prea mult timp.

Incredere in produsele Media Galaxy-Altex a disparut total asa ca incearca acum sa-si recupereze banii. Credeti ca se poate asa ceva in Romania?


Un comentariu la „Promotii la Altex – notebook folosit”

  1. recent am cumparat un pc de la media galaxy si inca din ziua in care lam cumparat la cateva ore dupa ce lam adus acasa a inceput sa se restarteze singur.Am crezut prima data ca ii problema de soft dar orice as fi schimbat(sistemul de operare,drivere si altele) a tot continuat sa aiba probleme.Dupa cateva zile mam dus cu el la service-ul mentionat pe actele de garantie.Sta acolo de 2 saptamani si inca nu ii gata.Mam dus ieri sa intreb daca lau terminat de reparat si mi-au spus ca au trebuit sa inlocuiasca placa de baza procesorul si coolerele si ca asteapta sa le vina piese de la Bucuresti care vor ajunge in termen de 21 de zile.Nu inteleg cum un pc nou nout poate avea atatea componente stricate!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.