Protectia Consumatorului mi-a respins reclamatia in cazul Orange-pica-reteaua


Ieri am depus o reclamatie online la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, pe site-ul www.anpcnet.ro
Se pare ca degeaba, Orange din cate vad nu poate fi reclamat la Sibiu iar cei de la Bucuresti nu vor sa miste nimic. Am primit urmatorul raspuns:

Reclamatia dumneavoastra incompleta depusa online a fost înaintata astazi spre stiinta catre Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti.

Va rugam sa luati legatura cu acestia in vederea completarii documentatiei necesare investigatiei daca doriti sa primiti un raspuns la aspectele semnalate si indeplinirea pretentiilor materiale ridicate. Altfel, petitia dumneavoastra va fi tratata ca o sesizare si investigata in functie de incarcarea Oficiului, fara a vi se comunica rezultatul investigatiei.

Va reamintim ca petitia dumneavoastra se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, după caz.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati pagina noastra despre reclamatii: http://www.anpc.ro/ro/?page_id=10

Adresele de contact ale Oficiilor pentru Protectia Consumatorilor sunt disponibile la pagina http://www.anpc.ro/ro/?page_id=11

1. Ca si in cazul bancilor, se pare ca nici la Orange nu poti depune reclamatie pentru ca nu au sediul in Sibiu.
2. Documentatia incompleta inseamna ca nu am depus la dosar si produsul cumparat. Dupa cum v-ati dat seama deja, nu puteam depune abonamentul si nici macar apelurile pierdute din cauza ca reteaua Orange nu merge.
3. E clar – verificarea se va face doar daca si cand cei de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti vor avea timp si/sau chef – adica niciodata.
4. Nu vor face public (nici macar mie, reclamantului) rezultatul investigatiei.

Si totusi, inca, totul e tacere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.