Protestul actorilor de la Radu Stanca Sibiu


Sâmbătă am fost la Faust, spectacolul de teatru la care trebuia să mergem cu bloggerii invitaţi la #prinSibiulmeu.

Să revin… sâmbătă am fost la Faust împreună cu colegii, ca să văd ce s-a mai schimbat în decoruri, vestimentaţie etc. Auzisem că modificările sunt multe după mai bine de 3 ani de când se joacă Faust. Nu a fost chiar aşa, în afară că s-a jucat în altă sală totul a fost aproape identic ca ultima oară când l-am văzut (chiar la premieră). Singura modificare în scenariu, la care toată sala a aplaudat, a fost întreruperea spectacolului după ce s-a jucat 75% din el:

Stimati spectatori, dragi prieteni. Aţi urmărit până aici 75% din spectacol. Potrivit Hotărârii de Guvern, noi suntem plătiţi cu 75%. Procentual vorbind, am putea considera că noi ne-am făcut datoria. Am putea să ne oprim aici, iar dumneavoastră să plecaţi acasă. Motivaţi de faptul că dvs. reprezentati raţiunea noastră de a fi, pentru că aţi cumpărat bilet întreg, din dorinţa de a vă oferi un strop de bucurie şi din respectul pe care vi-l purtăm vom continua. Vă mulţumim!

sursa citat.

[fblikebutton][tweetthis]


5 comentarii la „Protestul actorilor de la Radu Stanca Sibiu”

  1. puteai sa pui link de unde ai copiat spusele actorilor 🙂 dar, treaca… 🙂 noi nu suntem blog sa ne suparam ca nu suntem citati cu link…

  2. Pingback: Traian Deleanu şi anchetele din Sibiu | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.