QFun cu QFort


După reclamele mult discutate cu ferestrele proiectate să reziste, să reziste, să reziste, QFort a lansat pe piaţa din România un nou gen de publicitate – reclamele filmate cu camera ascunsă.

A fost copilul ce arunca cu mingea neîncetat într-un termopan alb apoi tipul de la bloc ce tot ieşea pe geam strigând „cucu„. (Ce, nu ştiaţi că strigă „cucu”? Nici eu. Nu am înţeles niciodată ce strigă, chiar dacă m-am chinuit.) Ingenioase reclame.

Azi-noapte am descoperit o nouă modalitate de mediatizare a ferestrelor proiectate să reziste, să reziste, să reziste. Ce făceam eu de nebun pe la ora 00:30? Am găsit pe site-ul QFort un joc flash numit QFun cu tot felul de copii ce aruncă cu apă în capul trecătorilor, casnice enervante, bărbaţi alcoolişti sau hoţi. Tu trebuie să le închizi fereastra termopan cu tâmplărie PVC albă în faţă, înainte să-şi facă damblaua. Distracţie faină.


2 comentarii la „QFun cu QFort”

  1. Am gasit siteul tau cand cautam sa imi pun geamuri, m-am jucat, am citit si chiar m-am dus la astia cu geamuri si acum am ferestre de la ei – nici nu stiam ca e adevarata reclama. Sunt mega bune, si angajatii lor au si simtul umorului :)E bestial!
    Nici nu am stiut ca cei de la qfort sunt asa tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.