Rahat! Nu merge apa.


Mă duc eu la budă să mă uşurez de mâncarea de dinainte cu o seară. M-am trezit primul, pentru a nu fi grăbit de nimeni. Eram într-o vizită. Eu şi încă vreo 20 de oameni. Dar culmea, doar două băi în toată casa.

Rezolv rapid treaba şi dau să trag apa. Rahat! Nu merge. Ce naiba să fac, ce să fac? Caut ceva ligheane sau un mod de-a arunca apa la wc-ul blestemat dar nimic niciunde. Mai încerc să trag apa şi vine pe ţeavă, ţâşnind, puţin mai mult de două picături. Sistem handicapat de presiune mă depăşeşte. Trebuie să aştept vreo 2 minute până ce revine presiunea aşa că mă aşez liniştit pe marginea vănii. Problema e că în faţa uşii începe să se facă coadă. Toţi s-au găsit să se trezească deodată!

Dupa vreo 2 minute încerc iarăşi dar apă nema. Speriat că nu am ce face cu subiectele plutitoare, dau drumul la robinet şi-mi lungesc şederea în baie. După alte două minute ideea de a băga detergent în wc şi puţină presiune la apă m-a scăpat pe mine de blestemele celorlalţi şi pe restul de făcut pipi în ghivecele plantelor.


9 comentarii la „Rahat! Nu merge apa.”

 1. Ce situatie aiurea rau…
  Sa vezi ce naspa e cand tragi apa si nu vrea sa se duca nici cu politia si nici cu pompierii…si tot tragi apa si degeaba…

 2. Mi s-a intamplat si mie intr-o excursie la munte unde baia era pe hol… eu macar am gasit ceva cu ce sa pun apa in wc.. o cana :))

 3. „Sa vezi ce naspa e cand tragi apa si nu vrea sa se duca nici cu politia si nici cu pompieri”

  inseamna ca are continut de bule, ceva in genul ciocolatii aerate :))

 4. inseamna ca are continut de bule, ceva in genul ciocolatii aerate :))

  Betooooonnnnn…..nu m-am gandit la asta….foarte tare….sa inteleg ca fii-mea halise ciocolata aerata sau in timp ce manca inghitise prea mult aer…..foarte tareeee….:))))))

 5. :)) na cum sa scrii asa ceva =)) pe bune, n-am mai ras cu atata pofta de mult, foarte tare scris. si comentariile la fel :)))))))) oricum nasoala situatie 😐

 6. Sa vezi ce am patit eu. Si tot intr-o vizita la cineva… M-am asezat frumos pe tron, mi-am aprins o tigara(ca na, asa e frumos) si toate bune si frumoase. Cand sa trag apa…canci. Venea tot cate un strop..cate o iluzie de strop. Stau ce stau sa se mai stranga si trag din nou apa. Partea nasoala e ca a doua oara a venit apa din belsug, mai mult decat trebuia 🙂 De aici tragi tu concluzia…ca si eu ma prapadesc de ras cand imi amintesc :))

 7. Pingback: Rahat! Nu merge apa. | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.