Raiffeisen Bank nu se dezice – phishing-ul la el acasa


Deja incep sa ma calce pe nervi nesimtitii de la Raiffeisen Bank. Da, EI! Pentru ca EI permit de atata timp atacurile de tip phishing si nu fac absolut nimic in privinta asta. Nici macar nu recunosc ca ar avea vreo problema de genul asta. Iar am primit 5 (cinci) atacuri de tip phiching in 8 (opt) e-mailuri prin care sunt indemnat sa-mi introduc datele de identificare ale contului Internet Banking, inclusiv parola s.a.

De data asta escrocii nu doar s-au folosit de sigla, imaginea, sloganul, e-mailul, site-ul Raiffeisen Bank dar s-au si semnat cu numele real al directorului, Dana Mirela Ionescu – Presedinte Consiliu de Administratie/Director General. Incep sa cred ca au si cei de la banca de castigat din toata „afacerea” asta.

Daca nici acum nu fac nimic pentru a contracara pe viitor inselatoriile astea, sunt dispus sa gasesc eu o solutie legala sa nu mai scape nici cei de la Raiffeisen Bank de mine. Un proces sau… poate ne vom alia cu totii sa-i spamuim si noi pe ei, asa cum ne fac ei noua de jumate de an incontinuu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.