Rampa provizorie permanenta


Scriam luna trecuta de lipsa de respect de la ortopedia din Sibiu… acolo unde mergi in scaun cu rotile dar nu ai pe unde sa intri, la intrare asteptandu-te doar muuulte trepte, fara rampa de acceas, fara lift special ptr cei in scaun cu rotile.

Aseara am vazut la stirile Antena 1 Sibiu un reportaj pe tema asta. Scuza celor din conducerea spitalului a fost ca scarile nu permit instalarea unui lift special pentru scaunele cu rotile. Hai sa fim seriosi… in toata lumea scarile permit, in Sibiu nu. In plus, a spus ca oamenii pot intra foarte usor pe rampa de lemn instalata din curtea spitalului. Nu stiu daca pana acolo se poate ajunge cu masina sau nu dar am observat din imaginile celor de la Antena 1 Sibiu ca rampa duce spre o usa… inchisa. Foarte primitor. In fine, cica la anul spitalul va intra in reparatii si se vor instala si lifturile care acum nu pot fi instalate.

Ca prin comparatie… priviti cum se pot in Venetia construi rampe pentru oameni cu dizabilitati, folosite cu usurinta si de ceilalti. Recunosc – frumos nu prea arata, aspectul istoric este deteriorat dar… asa e normal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.