Rapide…


  • Nici nu am intrat bine ieri în casă că am început deja să număr miile de voturi de la 10 Mari Sibieni. Surprize se aşteaptă!
  • Mai mulţi dintre voi m-aţi întrebat dacă vă dau şi vouă magneţi de frigider din Veneţia, Stockholm şi Sibiu. Oameni buni… v-aş da dar pentru asta participaţi şi voi la concursuri. Ştiţi bancul ăla… în fiecare seară se roagă unu’ la Dumnezeu să câştige şi el la Loto. Şi se tot roagă el aşa câţiva ani până Dumnezeu se enervează şi strigă la ăsta: „Da cumpără şi tu un amărât de bilet dacă vrei să câştigi!!”
    Deci şi prin urmare, mai am un magnet din Stockholm şi un magnet de frigider cu Sibiu. Voi anunţa concursurile aşa că fiţi pe fază!
  • Cât timp am fost plecat din ţară nu s-au întâmplat prea multe aici. Dăţile trecute au tot picat guverne. Acum doar au murit nişte uameni… Ce sinistru sunt! Nu mă refeream la rude de preşedinţi. Alea nu mă interesează.
  • Mâine merg la lucru. Culmea, abia aştept 🙂 Am venit din concediul ăsta cu nişte idei pe care abia aştept să le pun pe hârtie… de fapt… pe calculator. O adevărată delectare Bienala de Arhitectură de la Veneţia deşi anul ăsta cam prea mult high tech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.