Am asistat la o predică de jumătate de oră în care preotul sfătuia oamenii să meargă la votul împotriva „lucrării Diavolului”


Cât este lucrarea Diavolului de mare și nu ne dăm seama! Au vrut ca niște copii inocenți să învețe la școli toate mizeriile pe care le fac ei – sex oral, anal, să învețe identitatea de gen. Homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți și tot ei sunt victimele? Nu faceți nici un compromis, nu cedați absolut nimic, nu acceptați să vă calce în picioarele valorile și principiile.

Au fost cuvintele de început a unei predici auzită din stradă prin care preotul Ioan Puia de la biserica „Sf. Nicolae” din Sibiu încerca să convingă enoriașii și trecătorii să meargă la referendumul împotriva homosexualilor. Preotul a încercat să sperie oamenii, dând exemple cum în Suedia s-a legalizat incestul de la 15 ani, în Canada s-au legalizat căsătoriile cu animale și se urmărește și legalizarea necrofiliei, iar în Europa e „vai și amar”. Pentru asta fiind de vină, evident, homosexualii deoarece aceștia au ajuns la pierderea definitivă a libertății duhului.

Noi suntem chemați să spunem un DA pentru familie, ni se taie capetele? S-ar putea ca dacă nu mergem la vot să nu avem răspuns atunci când mergem la Judecata particulară. Eu zic că va fi o mare greșeală dacă nu participăm și dacă nu ne manifestăm așa cum ne-a creeat Dumnezeu. Vrem să vină vremurile acelea în care vom fi obligați prin lege (chiar dacă nu vrem) să cununăm bărbat cu bărbat și femeie cu femeie? Vă închipuiți lucrul acesta?

Preotul a mai spus: „Astăzi poate suntem două sau trei sute de oameni în biserică dar sunt sigur că fiecare dintre voi aveți în familie două sau trei persoane majore cu drept de vot. Acum chiar avem puterea, dorința și este chiar bine să spunem lucrul acesta. Este o chemare a lui Hristos. Spuneți și dumneavoastră celor doi sau trei din familie și aceia la rudenii sau la prieteni și iată cum dintr-o biserică de cartier sunt deja doua mii de voturi. La referendum ar trebui să fie nu șase milioane ci 12-13 sau 14 milioane de oameni, chiar aproape toți cu drept de vot.”

Nu am auzit să spună nimic de copiii abandonați uitați în centre de plasament ce-i marchează pe viață, spitalele insalubre ce ne omoară în loc să ne vindece, nici de atâția copii săraci de nu au ce mânca cu săptămânile.


Un comentariu la „Am asistat la o predică de jumătate de oră în care preotul sfătuia oamenii să meargă la votul împotriva „lucrării Diavolului””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.