Restaurant-pizzerie "La Pasaj" Sibiu


Aseară am reuşit să ajung la întâlnirea cu bloggerii sibieni, la restaurantul La Pasaj.

Am fost primiţi frumos, cu rachiu fiert şi bruschete delicioase. Am mai mâncat spaghete Bologneze făcute in house şi, cum altfel, am băut câteva căni de vin fiert.

Timpul petrecut aici mi-a adus aminte de soarele cald din vara trecută, pentru că aici stăteam relaxaţi pe terasă, cu pizza şi vinul alb pe masă. Pasajul Scărilor (în apropierea căruia e localizat restaurantul) e una dintre zonele mele preferate, mult mai liniştită şi relaxantă decât Piaţa Mică, zona de cafenele a Sibiului.

Atenţie însă, nu e genul de local unde să te întâlneşti la o bere cu băieţii ci mai degrabă acolo unde îţi ceri iubita în căsătorie. Localul e amenajat cu gust şi are o ambianţă romantică. Ca să nu mai spun şi de faptul că preţurile sunt peste media restaurantelor din Sibiu.


5 comentarii la „Restaurant-pizzerie "La Pasaj" Sibiu”

  1. Un restaurant nu trebuie facut ca sa mergi doar ” o data in viata”. Nu am fost acolo niciodata, poate o sa merg, o sa vad cum e, mancarea poate sa fie excelenta dar daca nu e ieftina nu o sa mai merg. Asa ca mine fac multi! Un restautant trebuie sa fie accesibil pentru toti (defapt majoritatea oamenilor ca de-altfel ar fi cantina sociala). La noi se pune mult pretul pe cat de scump vinzi nu cat de mult vinzi 🙁

  2. frumos restaurantul, mancarea buna. La urmatoarea intalnire a bloggerilor sper sa aflu si eu din timp pentru a fi prezent 🙂

  3. @vasiauvi
    Imi pare rau dar te inseli amarnic. Restaurantul trebuie sa fie accesibil grupului de indivizi pe care si-l pune ca target, nu tuturor oamenilor. Pretul mancarii trebuie sa fie corect, nu mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.