Revoluţie în Spania?


[EDIT] Şi Italia fierbe. Urmărind #italianrevolution pe Twitter şi Facebookul, mâine vor fi revolte mari şi acolo. Se scriu sute de tweeturi pe minut, în unele oraşe deja oamenii au ieşit în stradă.

Am pus Livestream-ul cu protestele din Spania, în bara din dreapta. Chiar în momentul în care scriu rândurile astea a picat transmisia. Nu ştiu dacă va reveni dar las deocamdată ecranul activ.

Puerta del Sol, km. 0 al spaniei e ocupată de câteva zile de protestatari care s-au mutat cu corturile aici. Mediatizarea protestelor din Spania e aproape de zero. În România nu am auzit nimic de ele la ştirile tv şi nici măcar prin ziare.

Chiar dacă pe Twitter s-a făcut şi pentru România un hashtag #romanianrevolution, eu zic să mai aşteptăm câteva zile că şi-aşa in 21 mai vine sfarsitul lumii şi va rezolva problemele noastre.


5 comentarii la „Revoluţie în Spania?”

  1. Gata, s-a schimbat data mortii? Ma intreb ce urmaresc astia cu zvonurile lor de fapt. Urmaresc sa-si cumpere oamenii sicrie?=)). Dar acum pe bune, chiar sunt curios ce sta de fapt la baza porcariilor astea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.