roşu aprins


… in fiecare dimineata, la curba spre dreapta, eu am verde, pietonii au rosu.

… in fiecare dimineata, la curba spre dreapta, eu pornesc pe verde, claxonez, ma opresc si injur pietonii care trec pe rosu.

mor. ma seaca. sa mor eu daca nu ma dau jos si bat un copil de 16 ani. nu-i mai suport. n-am nimic cu ei ca trec pe rosu, DAR SA SE UITE INAINTE s-o faca! sa nu-mi sara in fata masinii ca asa calc o data unul si bag si marsarier sa-l tocesc bine.
in fiecare dimineata tre’ sa bag cate-o frana, ca spiritul de turma e in voga.

nu ajunge ca ma opresc, dar pentru ca-i claxonez imi mai primesc si cate un „CE VREI?”. pai fratele meu, esti daltonist? normal ca taranii se uita cam lung si nu inteleg ce e aia. o fi crezand ca omuletul rosu ce le apare sus pe stalp … e reclama la… Mos Craciun?

eu cand sunt pieton respect semaforul. e rosu, stau. e verde. plec. daca CHIAR NU VINE NIMIC, e 4 dimineata, canta cucuveaua, ma uit BINE in dreapta, stanga, sus, jos si trec si pe rosu daca e pana acolo. DAR *#&@ *(#* MA UIT INAINTE!

dar cand:

a te durea in cur de masini, nici macar nu arunci o privire in stanga de unde vin eu cu masina (ca le vad capul ca nu se intoarce!!!!) si mai si comentezi cand te claxonez ca esti prost, in loc sa zici mersi ca n-am dat peste vita ce esti, ma enervezi si-mi vine sa opresc masina si sa-ti sparg capul!

daca eu opresc masina si-ti sparg capul se poate sa primesc amenda pentru indisciplina in trafic. daca te calc, se poate sa scap doar cu o declaratie cum ca ai trecut ca boul pe rosu, 1-2 martori… dar mi-s dragi automobilele, si mi-ar fi mila sa indoi tabla lovindu-te pe tine, BOULE CARE TRECI IN FIECARE DIMINEATA pe rosu, in Oradea, Podul Decebal colt cu Sf. Apostol Andrei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.