Să facem să fie bine.


Băieţi şi fete, prieteni şi duşmani, dacă aveţi de gând să cumpăraţi vreun telefon, cuptor cu microunde, cărţi, jucării sau asigurări, faceţi o faptă bună şi luaţi prin linkul ăsta http://cemerita.ro/go/eMag sau apăsând înainte de a cumpăra produsul pe bannerul „Preţ şoc” de pe blogul meu.

De ce? Pentru că şi voi, ca şi mine, aveţi de câştigat.

Să vă spun eu primul ce câştig: linkul este unul de Profitshare spre site-ul Emag prin care primesc un comision pentru orice comandă efectuată şi plătită de pe Emag. Deci nu primesc nimic pentru că daţi voi click pe link, nu primesc nimic pentru că ajungeţi să comparaţi preţuri sau să vedeţi ofertele, primesc 3% comision pentru comenzile efectuate şi plătite apăsând înainte pe acel link, deci primesc comisionul doar dacă într-adevăr găsiţi o ofertă bună şi produse de calitate (comisionul creşte la 6% pentru comenzile de muzică şi jucării şi la 8% pentru cărţi).

Ce câştigaţi voi?

Blogul ăsta a ajuns să îmi ocupe foarte mult timp zilnic. Nu trece zi fără să îmi consume 3-4 ore pentru scris şi documentare iar pentru un articol de câteva rânduri şi poze de la un eveniment oarecare consum zile întregi, muncă şi bani. Nu îl consider timp pierdut, nicidecum. Doar că, vedeţi voi, şi eu, ca şi voi, ajungem la un moment-dat să ne întrebăm cum este mai bine să ne consumăm timpul liber. Dacă unii preferă să doarmă sau să se uite la un film bun, eu am ales să scriu zilnic pe blog. Chiar şi atunci când, sâmbătă seară, dau play unui film, ştiu dinainte că mă uit la el pentru a-mi scrie apoi pe blog părerea. Deci, oarecum, tot timpul meu liber s-a transformat în muncă pentru blog iar asta (pe lângă banii cheltuiţi pe host şi pe aparate foto bune pentru a creşte calitatea imaginilor pe blog) trebuie să aibă şi beneficii. Beneficiul este şi acela de a primi un comision din vânzările făcute de cititorii mei la Emag. În schimb, eu fac tot posibilul să vă ofer zilnic cel puţin un articol, să vă simţiţi câştigaţii citind CeMerita.ro.

Care e sistemul Profitshare?

Nu voi îmi daţi banii ci Emag. Voi nu plătiţi nimic în plus pentru produsele cumpărate prin afiliere. Deci dacă un produs costă 100 de lei voi plătiţi tot 100, Emag ţine 97 iar 3 lei îmi revin mie pentru faptul că am recomandat acel produs. Voi câştigaţi că primiţi o recomandare şi nu mai sunteţi nevoiţi să căutaţi ca nebunii prin 100 de magazine, Emag câştigă pentru că îşi vinde produsele iar eu câştig pentru că am recomandat acel produs. Să nu aveţi impresia că vă iau bani din buzunar. Din contră, gândiţi-vă că o firmă privată ne ajută să continuăm relaţia asta frumoasă de prietenie numită blog.

Să facem să fie bine.

CLICK AICI pentru un PRET SOC!


5 comentarii la „Să facem să fie bine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.