Să mai spuneţi voi că nu există blesteme…


Carmen Bejan, studenta la medicină din Timişoara, a omorât şi a tranşat un om în 2009. I-a tăiat picioarele pentru a intra într-un geamantan. Ieri, ea a născut un copil care a murit din cauza mai multor malformaţii grave. Copilul s-a născut fără mâini. A primit ce-a meritat?


10 comentarii la „Să mai spuneţi voi că nu există blesteme…”

  1. Tocmai fara maini….cum a transat ea un om cu mainile ei ….asa a primit in schimb….Chiar exista un Dumnezeu !!!!!! mie imi pare tare rau ca un copil care ar fi trebuit sa fie fara pacat sa pateasca asa ceva din cauza parintilor….Dupa fapta si rasplata!!!si nu e blestem…e plata ptr pacatele mamei si a tatalui!!

  2. Tatal copilului nu era un fost traficant de droguri?Daca inca mai facea rost prin puscarie de droguri si consuma, nu prea mai pare blestem nu?Legat de faza cu Dumnezeu… cei care cred in el ar trebui sa isi puna problema urmatoare: cam cat de f*tut e simtul dreptatii la el daca a decis ca pedeapsa corecta ar fi sa moara un copil?

  3. unii ar zice ca nu Dumnezeu a dat pedeapsa asta ci diavolul. Nu Dumnezeu face crimele ci oamenii , cu liberul lor arbitru. Copiii prin curatenia lor isi gasesc mantuirea. Problema este a noastra daca intelegem ca suferinta unui copil este data de Dumnezeu sau facuta de diavol, si cu tot ce inseamna asta pentru sufletul nostru. In loc sa ne gandim ca noi daca am fi curati si nu l-am lasa pe diavol sa lucreze in noi, atunci nici pacatul stramosesc nu s/ar mai propaga copiilor nostri. Curatenia sufleteasc aduce bucurie si liniste , iar ura , rautatea aduc mizerie si deznadejde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.