Să vedem ce putem face…


Am pus azi sus o pagină specială Bicicleta Zilnică unde se pot vedea şi vota locurile unde am crezut noi că ar fi necesară amplasarea de rasteluri de biciclete:

www.BicicletaZilnica.CeMerita.ro

Tot acolo puteţi propune noi locuri pe care le vom lua în considerare şi le vom include în formularul de vot. Ideea e că am vrea să punem rasteluri pentru biciclete acolo unde e mai multă nevoie de ele şi unde sunt biciclişti care să le folosească. Am mizat pe zonele din cartiere unde sunt centre comerciale şi locuitorii din zonă pot folosi de acum înainte bicicleta pentru a face cumpărăturile, nu mai sunt nevoiţi să meargă pe jos câteva sute de metri sau cu maşina dacă distanţa e mai mare. De asemenea, am luat în considerare şi instituţiile şi terenuri de sport unde nu există parcări pentru biciclete. De aia proiectul se numeşte Bicicleta Zilnică, ne dorim ca în curând să folosim bicicleta zilnic, pentru deplasările cotidiene.

Deci, aşteptăm începând de astăzi propunerile voastre pe site-ul: www.BicicletaZilnica.CeMerita.ro

Un proiect realizat de www.CeMerita.ro si ONG PeDale in colaborare cu Asociatia „Al 6-lea jucator”, AIOS, sprijinit de Primaria Municipiului Sibiu si finantat de Raiffeisen Bank prin programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” 2011-2012.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.