Salutări din Madrid (1)


Am uitat să vă spun? Weekendul trecut am tras o fugă până la Madrid, aşa… să vedem cum e şi partea spaniolă a Europei.

Cei de la Go Travel ne-au oferit drumul cu avionul (toate taxele incluse + asigurări), cazarea la hotel de 3 stele şi micul dejun. Noi a trebuit doar să avem bună dispoziţie. Şi am avut, cum era să ratăm aşa o excursie?

Drumul a fost ok şi nu am avut peripeţii. Ne-am pregătit chiar de ore întregi petrecute prin aeroportul scump din Ungaria (pentru că am făcut un schimb acolo) dar nu a fost vorba de aşa ceva.

Madridul, oraş frumos, în plină dezvoltare – nu puteai face o poză mai calumea pentru că peste tot se construia ceva, se făcea un pasaj sau o parcare subterană. În rest, un spectacol total oriunde mergeai. Plin de „actori” de moment, pregătiţi să facă spectacolul vieţii lor doar pentru ceva mărunţiş.

Printre actori şi adevăratele formaţii (chiar de ţigani români) de stradă, cerşetorii câştigau o pâine doar făcând în permanenţă gălăgie cu mărunţisul primit într-un pahar de plastic. Enervant moment atunci când stai printre cinci cerşetori de genul ăsta, dar distractiv dacă iei totul ca un spectacol unde fiecare e un actor principal dornic de afirmare.


Un comentariu la „Salutări din Madrid (1)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.