Salutări din Madrid (2)


Excursia a fost organizată foarte rapid de cei de la Go Travel. Am stabilit detaliile prin telefon şi email şi s-au oferit să ne ajute chiar şi cu posibilităţi de drum până la Bucureşti. În plus, siteurile oferite de ei pentru chack-in online, statusul avioanelor şi posibilităţi de deplasare prin Madrid ne-au scutit de căutări intense pe internet.

Transportul a fost făcut doar pe aeroporturile importante din cele trei capitale pe unde am perindat. Terminalul 4 al aeroportului din Madrid cred că impresionează pe oricine prin mărimea (760.000 mp) şi arhitectura lui. Din 2006, când a fost deschis terminalul, aeroportul a devenit unul dintre cele mai tranzitate din Europa (40 milioane pasageri anual).

Nu cred că e o noutate pentru nimeni dar 3*** stele la un hotel în Spania se pare că înseamnă mai mult decât 3 stele la noi. Singurul lucru neplăcut a fost că trebuia plătit tv-ul, în rest am primit şi internet gratuit (pe ecranul televizorului), pe lângă restul facilităţilor iar vana din baie a fost o relaxare totală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.