Şapte, vine oferta!


Am avut întotdeauna o atracţie faţă de cifra 7. Şapte e numărul meu norocos aşa că nu lipseşte niciodată de pe biletul meu de loto. Prin copilărie locuiam la numărul 7, bloc 37, aveam 7 nu-ştiu-ce. În fine, v-am spus, mi-a rămas în minte 7-le ăsta.

Gata cu introducerea pentru ca vreau să-i felicit pe cei ce în 7 zile împlinesc 7 ani şi anume www.TipareşteAcasă.ro. Ei întotdeauna mă ajută cu orice print online, fie că-i noapte sau weekend. Eh, cu ocazia asta au găsit o găselniţă prin care să sărbătorească cei 7 ani împreună cu prietenii şi clienţii aşa că oferă 7% reducere la orice comandă (fie calendare 2012 personalizate, fluturaşi sau mape de prezentare, cataloage sau personalizare CD/DVD). În plus, în fiecare zi oferă câte 7 cadouri speciale clienţilor, săptămânal cel mai bun client primeşte 70 lei înapoi iar de sărbători oricare dintre cei ce tipăresc de acasă în perioada 17 nov-20 dec poate câştiga 7% reducere pentru absolut toate comenzile ce le va face în anul 2012.

Şi ca un pont, la www.TiparesteAcasa.ro reducerea astea se cumulează cu orice ofertă deja existentă. Deci se cumulează, da?

Ce-aş putea să vă mai spun oare? Daţi-le un Like pe pagina de Facebook şi print, print, print!


8 comentarii la „Şapte, vine oferta!”

 1. 7% e cam praf in ochii fraierilor.
  ***[moderat] face reducere de 40% la carti… altceva, nu? …

 2. @ om bun
  daca tu nu stii ce-i aia o campanie, nu inteleg ce cauti pe blogul asta. iar cartile au deja un adaos de 200% deci compari mere cu pere.
  p.s. stiu ca de fapt vroiai sa faci reclama dar nah…

 3. 1. nu voiam sa fac reclama. dar e bine ca „stii” 🙂

  2. tudore, te stiam un om informat. magazinul respectiv are cele mai mici preturi la carti din romania. intamplator am lucrat cu cineva care a scos o carte si o vinde prin magazinul virtual. ai fi surprins care este adaosul. faptul ca acel magazin are reducere de 40%, inseamna ca ei vand fara sa faca profit, de multe ori se vinde in pierdere, ca sa nu mai stea cartea in depozit. (cumperi o carte cu 6 lei? come on…)

  daca tu ai vrut sa faci o reclama la o firma pe blogul tau, de ce nu ai inchis comentariile? 7% e peanuts. e nimic.
  de-aia am zis ca e praf in ochii fraierilor.

  te stiam putin mai serios 🙂

 4. Domnule „om bun”, am vrea sa va oferim o reducere de 70% la urmatoarea comanda (ca sa fie tot cu 7, ca doar implinim 7 ani). Trimiteti-ne va rog un e-mail ca sa stabilim detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.