SB-44-SIS şi parcările pe domeniul public


E periculos în ziua de azi să mergi pe stradă. Zilnic văd pe Facebook publicate discuţii private avute în spaţii publice şi auzite de mai ştiu eu cine. E un trend acum de a reda pe Facebook discuţiile la care tragi cu urechea în metrou sau autobuz. De când cu Trafictube nu mai poţi face o depăşire „la limită” pentru că eşti dat pe net. Acum au apărut şi Google Gasses care va duce mai departe limitarea vieţii private.

Şi cu toate astea, dobitoci de genul celui din filmarea de mai jos îşi permit să distrugă bunurile altora ziua, în văzul lumii. Asta pentru că nu a păţit nimic până acum deşi este o practică veche de-a lui (din spusele celor de la Topul Mârlanilor).

Omul nu face nimic ilegal, evident. A decis doar să-şi atribuie un spaţiu de parcare pe care nu are voie să-şi lase nimeni maşina. Sau, în fine, dacă şi-o lasă cineva acolo se va trezi cu parbrizul spart sau oglinda ruptă. Ia priviţi-l cât de lejer îşi face singur „dreptate”.

Cu toate astea, nu văd cum ai putea să-i suspenzi carnetul de conducere pentru că a dat cu bâta în maşina altuia. Poate să facă închisoare, asta da. Dar pe ce cale legală i-ai putea suspenda carnetul, aşa cum mulţi o cer?


3 comentarii la „SB-44-SIS şi parcările pe domeniul public”

  1. La mine in fata porti, cu toate ca scrie nu parca, ei tot parcheaza! Ce sa le fac sa le sparg geamul, sa le desumflu rotile sa se invete mine. Am zis odata , de doua ori dar nu ai cu cine sa te intelegi, sa nu mai zic si de chestia ca langa mine am niste vecini prea idioti!
    O zi faina , Tudor 🙂

    1. Ha ha ha, asta este prea tare! Pentru că Google Glasses :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.