Se pare că femeile cu operaţii estetice pot fi date în judecată pentru înşelătorie


Până acum nu m-am gândit niciodată la şocul pe care îl vor avea bărbaţii când bucata de plastic cu care s-au căsătorit le vor naşte copiii. Oricât de frumoasă ar fi o femeie după operaţii estetice, genele nu ştiu ce-i aia deci copiii ei vor arăta ca femeia urâtă de dinainte.

Tocmai pe chestia asta, un chinez şi-a dat în judecată soţia pentru că a făcut un copil incredibil de urât. Bărbatul a aflat că soţia lui este acum frumoasă pentru că a trecut printr-o operaţie estetică de care el nu ştia, ea fiind de fapt înainte o urâţică. Iar dintr-o femeie urâtă ce putea să iasă? Un copil urât, evident.

Aşa că omul şi-a dat în judecată nevasta pentru că i-a făcut o fiică urâtă, instanţa i-a dat dreptate şi a obligat femeia să plătescă 120.000 de dolari. Cică publicitate înşelătoare. Amin.
Sursa.


7 comentarii la „Se pare că femeile cu operaţii estetice pot fi date în judecată pentru înşelătorie”

  1. Intr-un fel are dreptate chinezul.Eu stau si ma gandesc la urmatoarea chestie: chirurgia plastica evolueaza, cat de greu poate fi sa te trezesti ca femeia cu care esti, a fost barbat in urma cu cativa ani?Plus ca am vazut la stiri, acum ceva timp, un reportaj in legatura cu un concurs de miss, pentru transexuali.Partea mai tampita a fost ca unii concurenti/ unele concurente ( nu stiu care ar fi termenul corect aici) aratau destul de… normal, incat sa iti poti lua teapa.Deci deja se poate. Sa nu fiu inteles gresit, e dreptul fiecaruia sa faca modificarile necesare pentru a se simti mai bine in propria piele, dar e alta treaba sa minti in legatura cu asta.

  2. Completare: chiar si femeile ar trebui sa se gandeasca la asta.Cat de ciudat ar fi sa va sufle prietenui o tipa…care e tipa doar de , sa zicem, 12 luni?:D

  3. Evident omu’ era o splendoare in iarba. Si daca copilul e urat cand e mic neparat trebuie sa fie si cand e mare. Trist ca femeia a mintit . Ea e o mincinoasa si o urata dar la el e mai grav si iremediabil ca e un prost.

  4. Stiu povestea asta demult. – Si, e de inteles reactia omului. Cand ne indragostim, iubim trasaturile celuilalt om, vedem copiii nenascuti in acele chipuri.. Iar cand in loc de copilul Frumoasei, te trezesti cu copilul Bestiei.. E naspa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.